Iubitul Innei, surprins cu o puştoaică de liceu. Vezi cum arată noua prietenă a impresarului

Tabloidele au titrat, luni, că Inna s-a despărţit de iubitul ei, după o relaţie de 10 ani. Artista a negat zvonurile, însă lucrurile par să fie cât se poate de adevărate. Lucian Ştefan, bărbatul care a urcat-o pe Inna pe un piedestal al gloriei şi i-a dus faima dincolo de graniţele ţării, a fost fotografiat în compania unei eleve de clasa a XII.

10 apr. 2013, 08:37

Tabloidele au scris, luni, că celebra Inna s-a despărţit de iubitul ei, după o relaţie de 10 ani. Mai mult, se spunea că artista se pregăteşte să părăsească locuinţa în care a stat cu partenerul ei şi că urmează să se mute într-o casă nouă, pe care o va achiziţiona cu 200.000 de euro.

Luni după-masă, intrigată de aceste „mizerii”, Inna a postat un mesaj pe Facebook în care dezminte aceste zvonuri. CITEŞTE mesajul Innei.

Zilele trecute, însă, iubitul Innei a fost fotografiat în compania unei brunete pe care a scos-o la o tură prin oraş după caderea întunericului. Potrivit cancan.ro, cei doi nu s-au expus, ci au preferat să rămâna discreţi, aşa că întâlnirea lor s-a desfăşurat în mers, în maşina lui Lucian.

Probabil pentru a o scuti pe Inna de o surpriză, la scurt timp după întâlnirea cu paparazzii, managerul a postat pe net o fotografie cu el şi bruneta lui, prezentând-o lumii: „Meet my friend Maria!”.

Maria este eleva în clasa a XII-a, la Liceul Tonitza şi are 19 ani. Tânăra a prestat în corul şcolii în copilarie şi s-a remarcat pentru vocea ei, ceea ce i-ar putea permite lui Lucian să facă din ea o nouă stea pe scena muzicală internaţională. În prezent, bruneta lucrează cu o agenţie de modeling urmând ca în vară, după ce dă Bacalaureatul, să plece din ţară cu un contract de muncă în domeniul modei.

VEZI: Ce s-ar întâmpla cu Inna dacă se desparte de impresar. Vezi cu ce nume ar urca pe scenă