INNA dezmite că s-a despărţit de iubitul ei. Vezi ce MESAJ DUR a postat pe Facebook

Tabloidele au titrat, luni, că celebra Inna s-a despărţit de iubitul ei, după o relaţie de 10 ani. Mai mult, se spunea că artista se pregăteşte să părăsească locuinţa în care a stat cu partenerul ei şi că urmează să se mute într-o casă nouă, pe care o va achiziţiona cu 200.000 de euro. Luni după-masă, intrigată de aceste "mizerii", Inna a postat un mesaj pe Facebook în care lămureşte cum stau lucrurile între ea şi iubitul său.

08 apr. 2013, 14:58
INNA dezmite că s-a despărţit de iubitul ei. Vezi ce MESAJ DUR a postat pe Facebook

M-am săturat să citesc mizerii inventate în scopul de a vinde! Vreau să vă spun tuturor celor care citiţi aceste rânduri că în orice caz nu sunt umilită! Nu m-am mutat din casă şi nici nu o sa mă mut niciodată. Lucian continuă să fie persoana în care am cea mai mare încredere şi care nu m-ar umili NICIODATĂ, indiferent de ce s-ar întâmpla între noi!„, a scris Inna pe pagina sa personală de Facebook.

Tabloidele au scris că Inna s-a săturat de infidelităţile iubitului ei Lucian, care îi este şi impresar, şi că a decis să se despartă de el, iar acum îşi caută o casă în care să locuiască singură.