Încă o victimă a accidentului din Tulcea a murit

Numărul morţilor creşte în cazul accidentului de la Tulcea în care au fost implicate trei maşini. Un tânăr adus vineri dimineaţă cu elicoperul SMURD în Capitală, în stare de comă, a murit sâmbătă dimineaţă. Bărbatul, în vârstă de 20 de ani, se afla într-o maşină alături de alte opt persoane, între care doi copii. 

RomaniaTV.net
11 aug. 2012, 08:27
Încă o victimă a accidentului din Tulcea a murit

Tânărul era în comă, avea multiple răni, iar doctorii spun că nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Bărbatul fusese adus, vineri, la Spitalul Universitar.

Ceilalţi trei răniţi aduşi la spitalele din Capitală rămân în continuare în stare critică. Printre ei şi un copil de 5 ani, internat la Bagdasar Arsenie, care a fost operat vineri. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

În timp ce cei şapte răniţi se zbat între viaţă şi moarte, la Buzescu în judeţul Teleorman au fost lacrimi şi durere. Sicriele cu trupurile neînsufleţite ale prinţului romilor, Dan Finuţu, şi a soţiei sale au fost aduse acasă.

Dan Finuţu şi soţia lui vor fi înmormântaţi la începutul săptămânii viitoare.

Opt persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte şapte au fost rănite în accidentul petrecut, joi seară, pe DN22 E 87, în dreptul localităţii tulcene Cataloi.

Un tânăr de 21 de ani, din Tulcea, aflat la volanul unui autoturism BMW care se deplasa pe drumul european 87, în afara municipiului Tulcea, a vrut să depăşească o maşină Audi, condusă de un bărbat de 30 de ani, şi, întrucât nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare, a acroşat-o.

În urma impactului, BMW-ul a părăsit drumul şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. De asemenea, şoferul autoturismului Audi a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism Audi, condus regulamentar de un bărbat de 44 de ani. Este vorba despre Dan Finuţu, care se afla în maşină alături de soţia lui. Ambii au murit pe loc.

Patru dintre răniţi, un copil de cinci ani, o femeie cu fractură cervicală C6 şi C7, precum şi doi bărbaţi, în comă, intubaţi, au fost aduşi cu elicopterele la spitale din Bucureşti.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean Tulcea, unde au fost transportate nouă persoane rănite, în urma accidentului şi-au pierdut viaţa şapte persoane, dintre care şase au fost găsite moarte la locul accidentului, iar a şaptea a murit la spital, în timpul intervenţiei chirurgicale, din cauza hemoragiei interne, produse în urma rupturii de rinichi şi ficat.

Ulterior, poliţiştii au stabilit că şoferul autoturismului BMW nu avea permis de conducere.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului.