Jale mare la Buzescu: Sicriele cu trupurile lui Finuţu şi al soţiei lui au fost aduse acasă

Durere mare în familia lui Dan Finuţu, mort în tragicul accident din judeţul Tulcea. Familia se pregăteşte de înmormântare. Sicriele în care se află trupurile neînsufleţite ale lui Dan Finuţu şi al soţiei sale au ajuns în comuna Buzescu din Teleorman în cursul nopţii. Dan Finuţu şi soţia lui vor fi înmormântaţi la începutul săptămânii viitoare.

RomaniaTV.net
11 aug. 2012, 09:34
Jale mare la Buzescu: Sicriele cu trupurile lui Finuţu şi al soţiei lui au fost aduse acasă

Prinţul ţiganilor din Teleorman, Dan Finuţu, şi-a pierdut viaţa în tragicul accident din Tulcea. Dan Finuţi şi soţia lui erau în maşina care a circula regulamentar. Ambii au murit pe loc.

Şoferul care a provocat tragedia nu avea permis, dar gonea nebuneşte cu peste 160 km/h.

Şi cum un necaz nu vine niciodată singur. Venite la morgă pentru a ridica trupurile lui Dan Finuţu şi pe cel al soţiei, rudele lui Dan Finuţu au fost prădate de hoţi. Din maşina lor, hoţii au furat  bijuteriile din aur pe care le purta soţia lui Finuţu înaintea accidentului.

Dan Finuţu era originar din comuna Buzescu, judeţul Teleorman. A devenit celebru după ce şi-a ridicat o vilă care copiază clădirea Judecătoriei din Caracal.

Numărul morţilor creşte în cazul accidentului de la Tulcea în care au fost implicate trei maşini. Un tânăr adus vineri dimineaţă cu elicoperul SMURD în Capitală, în stare de comă, a murit sâmbătă dimineaţă. Bărbatul, în vârstă de 20 de ani, se afla într-o maşină alături de alte opt persoane, între care doi copii.