Imagini emoţionante de la nunta lui Bute. Mirii au intrat la braţul naşilor în biserică

Lucian Bute şi Elena au ajuns sâmbătă după-amiază la Biserica "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena", unde are loc cununia religiosă. Pugilistul a preferat această biserică pentru că aici a botezat un copil. După ceremonia religioasă, mirii se vor îndrepta spre luxosul cort unde va avea loc petrecerea.

15 iun. 2013, 14:50

Lucian Bute şi soţia sa, Elena, au ajuns la biserică în jurul orei 17.00, cu două limuzine Rolls Royce, fiind aşteptaţi de rude şi prieteni apropiaţi, care i-au primit în aplauze. Cei doi au intrat în biserică însoţiţi de naşii lor, primarul din Buşteni, Emanoil Savin, şi soţia acestuia.

VEZI: Primele imagini de la nunta lui Bute. Vezi cât de frumoasă e mireasa şi ce rochie poartă FOTO VIDEO

Ceremonia religioasă a fost oficiată de mai mulţi preoţi, în frunte cu Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian Crăciun, iar la slujbă asistă aproximativ o sută de persoane, în faţa lăcaşului de cult aflându-se alte câteva zeci de oameni. Alături de Bute, la acest eveniment este şi antrenorul său, Stephan Larouche.

Lucian Bute poartă o redingotă neagră, o cămaşă albă şi papion negru, creaţie a lui Alexandru Ciucu, iar soţia sa are o rochie albă, cu dantelă şi cu spatele gol.

După ceremonia religioasă, mirii vor petrece alături de cei aproximativ 450 invitaţi într-un cort luxos. Meniul va cuprinde atât feluri de mâncare tradiţionale, cât şi preparate sofisticate din bucătăria internaţională, precum brânzeturi italiene, fructe de mare sau carpaccio de vită.