Lucian Bute, nuntă cu fast la Galaţi. Vezi cât costă costumul lui şi din ce material este făcut

Lucian Bute s-a cununat religios la Biserica "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" din Galaţi. Pugilistul a îmbrăcat un costum din cea mai recentă colecţie semnată Alexandru Ciucu care a costat în jur de 2.500 de euro.

15 iun. 2013, 15:20

Lucian Bute se căsătoreşte sâmbătă cu frumoasa Elena. Pentru a arăta impecabil în cea mai importantă zi din viaţa sa, pugilistul a îmbrăcat un costum din cea mai recentă colecţie semnată Alexandru Ciucu, prezentată inclusiv la Monte Carlo. O redingotă neagră cu rever din brocart, pantalon negru şi cămăşă albă. Designerul a declarat la România TV că Bute a ştiut de la început ce-şi doreşte şi a fost foarte cooperant.

„Şi-a dorit de la început să aibă genul ăsta de redingotă şi combinaţia de culori, brocart şi ţesături, asta am făcut-o împreună. Este o lână mohair şi la revere are brocart de mătase. Şi-a făcut temele din timp. A venit cu două luni înainte aşa că am avut timp să lucrăm pe îndelete. Rareori vine cineva la un designer fără soţie. Prezenţa familiei este aproape obligatorie. A venit la probe cu soţia. A fost şi împreună cu naşul, a declarat designerul.

Ciucu a precizat că ţinuta mirelului a costat în jur de 2.500 de euro.

Este un costum clasic cu tendinţe romantice, cu redingotă şi vestă. Mă bucur că a acceptat vesta pentru că este un element vestimentar clasic masculin, dar şi foarte util în astfel de situaţii. Vesta are utilitate abia atunci când renunţa la haină, eşti mai liber în mişcări atunci când dansezi”, a completat creatorul de modă.

Sâmbătă este ziua cea mai frumoasă pentru Lucian Bute şi soţia lui Elena. Cei doi se căsătoresc la Galați. În jurul orei 14.00, cei doi miri au ajuns în comuna natală a pugilistului, Pechea, cu două limuzine de lux. Localnicii şi invitaţii i-au aşteptat cu sufletul la gură şi i-au întâmpinat cu aplauze. Tradiţiile din zonă au fost respectate, iar nuntaşii au încins hore pe strada proaspăt asfaltată.

VEZI: Primele imagini de la nunta lui Bute. Vezi cât de frumoasă e mireasa şi ce rochie poartă FOTO

După petrecerea din Pechea, mirii şi alaiul de nuntaşi au plecat spre biserica din Galaţi, pentru cununia religioasă. VEZI: Imagini emoţionante de la cununia lui Bute. Mirii au intrat la braţul naşilor în biserică

Petrecerea va avea loc într-un cort imens, în Galaţi, amplasat pe trei din cele cinci terenuri de tenis ale unui complex luxos. La nuntă sunt aşteptaţi preşedintele Traian Băsescu şi Elena Udrea.

Lucian Bute şi Elena s-au căsătorit civil, sâmbătă, la Buşteni, pe terasa Castelului Cantacuzino. Cununia civilă a fost oficiată chiar de naşul lor, primarul staţiunii. Pugilistul spune că aştepta de opt ani acest moment.