Gigi Becali, sprijinit de un fost mare campion: Mergem la Traian Băsescu, să cerem graţierea

În sprijinul lui Gigi Becali sare şi fostul campion mondial de box Leonard Dortoftei, care a declarat la România TV că e dispus să meargă la Palatul Cotroceni pentru a solicita graţierea.

24 mai 2013, 13:06
Gigi Becali, sprijinit de un fost mare campion: Mergem la Traian Băsescu, să cerem graţierea

Între persoanele care îl susţin pe Gigi Becali şi solicită eliberarea acestuia din închisoare se află şi fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei. Într-o declaraţie acordată România TV, fostul sportiv a declarat că este dispus să meargă la Palatul Cotroceni, pentru a-i cere preşedintelui Traian Băsescu graţierea patronului Stelei.

Eu nu mă gândesc la Gigi Becali, el e un om puternic. Ne gândim în primul rând la familia lui. Şi mâine ne-am duce, numai să aibă preşedintele timp să ne vadă„, a spus Leonard Doroftei.

Sunt mulţi oameni care depind de această persoană, oameni pe care i-a ajutat.  Omul poate ajuta in continuare, dar de-acolo din închisoare nu poate face nimic„, a mai spus Doroftei, la România TV.

Leonard Doroftei este în prezent preşedinte al Federaţiei Române de Box. El a fost campion mondial la box profesionist, la categoria semi-uşoară a versiunii WBA, în perioada ianuarie 2002 – octombrie 2003.