Fanii lui Chivu pot paria pe posibila revenire a fundaşului român la Ajax

Zvonurile legate de posibila plecare a lui Cristi Chivu de la Inter Milano a stârnit diverse reacţii. Astfel, în afară de potenţialul său transfer la două cluburi cunoscute, Fenerbahce şi Galatasaray, acesta s-ar putea întoarce la Ajax Amsterdam, echipă al cărei căpitan a şi fost, în urmă cu 10 ani.

03 iul. 2013, 07:46
Fanii lui Chivu pot paria pe posibila revenire a fundaşului român la Ajax

Ca urmare a veştilor care circulă în piaţă, privitoare la o posibilă despărţire a lui Cristi Chivu de Inter Milano în această vară, a fost introdus un pariu special, oferind celor interesaţi oportunitatea de a paria pe şansele fostului căpitan al naţionalei de a se întoarce la Ajax.

Astfel, casa de pariuri Stanleybet oferă o cotă de 3,65 pentru cei care pariază pe posibila plecare a fundaşului de la Inter Milano la Ajax Amsterdam, în timp ce, pentru cei care sunt de părere că românul nu se va transfera la olandezi, cota oferită este de 1,18.

Cristi Chivu a evoluat pentru Ajax Amsterdam în perioada 1999-2003, având un rol crucial în campania Champions League din sezonul 2002-2003, când „lăncierii” s-au aflat la doar câteva minute de semifinalele competiţiei. În anul 2000, la doar 20 de ani, antrenorul Ronald Koeman i-a acordat lui Chivu responsabilitatea purtării banderolei de căpitan al lui Chivu.

Citeşte şi Cristi Chivu: Mi-ar fi ruşine să fac un meci de retragere, nu am făcut performanţă la naţională