Falcă e tranşant: Discuţiile în Colegiul Director trebuie făcute cu mandatele pe masă

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a declarat, vineri, la şedinţa Colegiului Director al PDL, că partidul are nevoie de "un punct zero" pentru a putea privi spre viitor.

RomaniaTV.net
14 dec. 2012, 09:55
Falcă e tranşant: Discuţiile în Colegiul Director trebuie făcute cu mandatele pe masă

Gheorghe Falcă spune că în şedinţa Colegiului Director al PDL discuţiile trebuie să aibă loc „cu mandatele pe masă”.

„Discuţiile trebuie făcute cu mandatele pe masă şi cu conştiinţa a ceea ce ai făcut. Atunci când vrei să gândeşti un lucru pentru viitor, trebuie să pleci de la un punct zero”, a spus Gheorghe Falcă, întrebat dacă, după eşecul în alegerile legislative, s-ar impune demmisia actualei conduceri a partidului.

Falcă s-a numărat printre „greii” din PDL care au afirmat încă de după alegeri că preşedintele Vasile Blaga trebuie să aibă onoare şi să-şi depună mandatul.

Liderii centrali şi judeţeni ai PDL s-au reunit, vineri, în Colegiul Director, prima şedinţă a partidului după eşecul înregistrat la alegerile parlamentare.

Înainte de începerea şedinţei Colegiului Director, mai mulţi lideri importanţi din PDL, între care Ioan Oltean şi Adriean Videanu, dar şi preşedintele Vasile Blaga, au spus că întâlnirea a fost convocată pentru o analiză atentă a celor întâmplate în campania electorală şi la alegeri. Părerile în PDL cu privire la continuarea mandatului actualei conduceri a partidelor sunt împărţite. Dacă unele voci cer demisia preşedintelui Blaga şi a Biroului Permanent, alţii susţin că o asemenea decizie în acest moment ar fi una pripită şi inutilă.