Blaga, înaintea Colegiului director: Vom face o analiză serioasă. PDL va rămâne unit VIDEO

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a fost întrebat dacă îşi va depune mandatul, el răspunzând că vineri, la Colegiul Director se va face o analiză serioasă şi că partidul va rămâne unit.

14 dec. 2012, 09:36
Blaga, înaintea Colegiului director: Vom face o analiză serioasă. PDL va rămâne unit VIDEO

Rezultatul dezastruos înregistrat duminică la alegerile parlamentare va fi analizat vineri în Colegiul Director al PDL. Vechea gardă cara a preluat în vară conducerea partidului este contestată acum de către cei care au fost înlăturaţi din prim-plan la precedentul congres şi de către cei au obţinut un scor electoral peste media partidului.

„Vom face o analiză serioasă a alegerilor, vom avea cinci puncte pe ordinea de zi, vom face o convocare a Consiliului Naţional de Coordonare şi a Convenţiei Naţionale a partidului. O să rămâneţi plăcut surprinşi. Partidul va rămâne unit„, a declarat Vasile Blaga înaintea Colegiului Director al PDL.

Preşedintele PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a declarat că nu este necesară demisia Biroului permanent al PDL, dar trebuie convocat „cât mai repede cu putinţă” Congresul PDL.

Eu cred că trebuie convocat congresul partidului cât mai repede cu putinţă şi conducerea actuală a partidului trebuie să gestioneze lucrurile unui partid care a luat 17% din voturile electoratului în această ţară„, a spus Adriean Videanu.

Întrebat care sunt motivele care au dus la obţinerea acestui scor de către ARD, Videanu a răspuns: „Motivele vi le va prezenta preşedintele partidului în urma discuţiei de astăzi. Cu toţii avem o responsabilitate, unii mai mare, alţii mai mică”.

Liderii centrali şi judeţeni ai PDL s-au reunit vineri, în Colegiul Director, prima şedinţă a PDL după eşecul înregistrat la alegerile parlamentare din 9 decembrie.