Expoziţia Mondială de Tatuaje, găzduită în capitala Venezuelei VIDEO

Campionii mondiali ai tatuajelor s-au lăudat cu ultimele tendinţe în materie de artă, dusă la extrem, informează România TV.

27 ian. 2013, 11:54
Expoziţia Mondială de Tatuaje, găzduită în capitala Venezuelei VIDEO

Printre cei peste 300 de invitaţi s-a numărat şi un american care şi-a tatuat 98 la sută din suprafaţa corpului.

Nu am vrut să îmi urăsc corpul din cauza problemelor mele medicale, aşa că mi-am ascuns defectele din naştere cu tatuaje. Corpul meu a devenit mai special cu aceste tatuaje. Am avut un corp bolnav, iar acum am un corp tatuat”, spune Matt Gone.

Cunoscută sub numele de „Femeia Vampir”, o mexicancă a povestit ce reprezintă pentru ea numeroasele tatuaje şi implanturi.

Libertate de expresie, la maximum, fără tabuuri, fără prejudecăţi şi, mai presus de toate, demnitate feminină şi progres„, a precizat Maria Jose Cristerna.

De la eveniment nu a lipsit nici „Diavolul din Columbia”, supranumit astfel pentru că a ales să îşi asorteze picturile de pe corp cu o pereche de coarne.

„Întotdeauna am fost atras de transformările corpului. Aşa că am decis să fac acest pas pentru că nu ştiu dacă mâine voi mai fi aici. Dacă nu faci acum lucrurile care te ajută să te simţi mai bine în pielea ta nu o să le faci niciodată„, a spus Cain Tubal.

Aflată la a treia ediţie, Expoziţia de tatuaje de la Caracas atrage numeroşi turişti străini în Venezuela.