Cum arată cea mai tatuată pensionară din lume GALERIE FOTO

Cetățeanul senior cel mai tatuat din lume este Isobel Varley (din Marea Britanie), care are 93% din corp acoperit cu tatuaje, conform unui record Guinness atestat în Milano, Italia, la data de 25 aprilie 2009. Pensionara şi-a mai făcut de atunci şi alte tatuaje si piercing-uri, simţindu-se la fel de tânără şi fiind foarte activă în comunitatea celor pasionaţi de modificări ale corpului.

RomaniaTV.net
28 sept. 2012, 18:17
Cum arată cea mai tatuată pensionară din lume GALERIE FOTO

Faţa lui Isobel nu este tatuată, dar restul corpului este, inclusiv capul (ea poarta o perucă). Nici tălpile picioarelor și palmele mâinilor nu sunt tatuate. Ea are, de asemenea, unele tatuaje intime. Isobel are 75 de ani și a început să fie atrasă de tatuaje atunci când a vizitat o convenție de profil la vârsta de 49.

Isobel Varley s-a născut în 1937, în Yorkshire, Marea Britanie, şi deține titlul de „Cea mai tatuată pensionară” în Guinness Book of World Records încă din 2000.

Până în 2000, ea avea deja tot corpul acoperit cu tatuaje de la unii dintre cei mai apreciaţi artişti din lume, inclusiv Filip Leu, Hori Hiro, Mo’o, Spider Webb, Brent of Dunstable, printre alţii. Tatuajele au costat-o peste $ 40.000 de dolari.

Isobel

 

Isobel Varley

 

Isobel Varley1

 

Isobel Varley2

Isobel Varley3

 

Isobel Varley4

 

Sursă Foto: Facebook