Explicaţie halucinantă a femeii care şi-a aruncat fetiţa din taxi

Cazul grefierei din Oradea care şi-a aruncat fetiţa din taxi pe Podul Grant din Capitală a şocat întreaga ţară. Acum, femeia, care este bolnavă pishic, a oferit o explicaţie de-a dreptul halucinantă pentru gestul ei.

RomaniaTV.net
31 oct. 2012, 08:48
Explicaţie halucinantă a femeii care şi-a aruncat fetiţa din taxi

Femeia care şi-a aruncat fetiţa dintr-un taxi pe Podul Grant le-a spus medicilor că a făcut gestul respectiv pentru că a simţit micuţa de un an şi jumătate era în primejdie în maşină şi a acţionat astfel ca să o salveze.

Medicii de la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia” au descoperit că femeia are şi antecedente psihiatrice. În anul 2010 i s-a recomandat un tratament, însă l-a întrerupt fără aviz medical, întrucât a considerat că „s-a făcut bine”.

Femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost grefier la Curtea de Apel Oradea. Ea a venit pe 11 octombrie cu trenul la Bucureşti, împreună cu fetiţa ei de un an şi jumătate. De la Gara de Nord femeia s-a urcat cu copilul într-un taxi, iar când a ajuns pe Podul Grant a deschis portiera şi a aruncat-o pe fetiţă din maşină. Ea este în continuare internată şi tratată pentru tulburare psihică gravă şi va fi dusă la IML, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei şi dacă aceasta poate fi încadrată la tentativă de omor calificat.