Primele fotografii cu grefiera care şi-a aruncat fetiţa dintr-un taxi pe Podul Grant

Maria, fetiţa de un an şi cinci luni care a fost la un pas de moarte joia trecută, când mama ei a aruncat-o pe podul Grant din Capitală dintr-un taxi, a ajuns acasă cu tatăl ei. Fetiţa se simte foarte bine din punct de vedere fizic, însă plânge după mama ei.

RomaniaTV.net
15 oct. 2012, 07:25

Fetiţa a fost externată, sâmbătă dimineaţă, de la Spitalul „Marie Curie” din Bucureşti şi a plecat spre casă, alături de tatăl şi de unchiul ei, scrie cancan.ro. „E tare greu cu fetiţa, plânge în continuu după mama ei”, a spus tatăl copilei, Ovidiu Bugariu.

Bărbatul sustine că drumul spre casă, până la Timişoara, a fost unul cu peripeţii, la un moment dat fiind la un pas de avea chiar şi un accident, dar au scăpat ca prin minune.

Fetiţa de un an şi jumătate aruncată dintr-un taxi a fost externată sâmbătă dimineaţă. Micuţa a fost luată de tatăl ei, care a plecat cu ea spre Timişoara. Între timp, mama rămâne internată la Spitalul de Psihiatrie din Capitală.

Femeia care şi-a aruncat, joi după-amiază, copilul dintr-un taxi pe Podul Grant este din Oradea, a fost grefieră până acum câteva luni la Curtea de Apel Oradea, când a demisionat, a anunţat procurorul criminalist Tomiţă Neagu.

Pentru faptele sale, femeia va fi cercetată pentru tentativă de omor.