Dragoste cu năbădăi. Andreea Mantea şi Ştefan Stan, scandal la Spitalul de Urgenţă

Andreea Mantea a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca în noaptea de luni spre marţi, acuzând dureri abdominale foarte puternice. Surprinzător, însă, iubitul ei, Ştefan Stan, nu i-a fost alături decât pentru câteva minute, timp în care cei doi s-au şi certat, fără să le pese că se află într-un spital sau că au martori.

06 feb. 2013, 17:58
Dragoste cu năbădăi. Andreea Mantea şi Ştefan Stan, scandal la Spitalul de Urgenţă

Relaţia dintre vedeta TV Andreea Mantea şi cântăreţul Ştefan Stan, câştigătorul primei ediţii a concursului „Vocea României”, a ieşit la iveală abia la începutul acestui an, iar cei doi s-au mutat rapid sub acelaşi acoperiş. Culmea, însă, luni noaptea, când Andreea s-a simţit foarte rău şi a ajuns de urgenţă la spital, alături nu i-a fost iubitul, ci o prietenă, scrie Cancan. Mai mult, potrivit sursei citate, când Ştefan Stan a ajuns şi el la spital, el şi Andreea Mantea s-au certat destul de zgomotos.

Ea îl tot ruga să rămână cu ea, să nu plece şi el spunea că totul este în regulă şi că nu mai poate sta. Andreea suferea şi se tot plângea de durere. A insistat foarte mult, dar Ştefan n-a putut să rămână. De la spital a plecat cu o colegă, Ştefan nu a stat foarte mult lângă ea„, a declarat, pentru Cancan, o sursă din interiorul spitalului.