Andreea Mantea se mută deja cu Ştefan Stan! Cei doi nu mai pot trăi unul fără altul

Au trecut doar vreo trei săptămâni de când Andreea Mantea şi Ştefan Stan formează un cuplu, dar aceştia îşi caută deja o locuinţă împreună. 

RomaniaTV.net
15 ian. 2013, 07:46
Andreea Mantea se mută deja cu Ştefan Stan! Cei doi nu mai pot trăi unul fără altul

Ştefan Stan, câştigător al concursului „Vocea României”, a făcut o mare pasiune pentru prezentatoarea de la Kanal D, Andreea Mantea. Cei doi au făcut publică relaţia lor abia acum două săptămâni, dar fac deja paşi importanţi în relaţie.

„Vreau să-l găsim cât mai aproape de jobul Andreei, undeva pe la Piaţa Presei Libere ar fi ideal. Mai ales că am mulţi prieteni în zonă. Deocamdată nu am găsit nimic. Nu ne place nimic! Vreau ca atunci când voi intra în casă, să simt acea energie pozitivă, să mă facă să spun că sunt acasă. Banii nu sunt un criteriu după care mă ghidez. Vreau să fie cu 2-3 camere, într-o locaţie care să-mi ofere siguranţă”, a declarat Ştefan Stan, potrivit Click.ro.

Andreea Mantea pare să fie foarte atentă la banii care urmează să-i ofere pentru chirie, ea declarând că nu vrea să dea mai mult de 300-400 de euro pe lună

„Este adevărat că vrem să ne mutăm împreună. Deocamdată primim e-mailuri cu oferte, dar luăm în considerare şi zone precum Gara de Nord, Ştefan cel Mare sau 1 Mai. 800 de euro? Ai înnebunit? Eu sunt mai chibzuită din fire! Dăm 300 de euro, maximum 400!”, a spus Andreea Mantea, pentru Click.