Dieta grupei sanguine: Cum slăbeşti în funcţie de grupa ta de sânge

Deşi nutriţioniştii critică dietele draconice, un nou tip de regim alimentar câştigă teren. Dieta după grupa sanguină sau regimul pe baza "moşternirii genetice" este în trend. Această dietă a fost urmată, cu rezultate, de Elena Udrea, informează România TV.

08 aug. 2013, 09:45
Dieta grupei sanguine: Cum slăbeşti în funcţie de grupa ta de sânge

Persoanele care au grupa sanguină 0 şi vor să scape de kilogramele în plus vor trebui să evite ouăle, precum şi produsele de panificaţie şi lactatele. De asemenea, în cadrul acestei diete le este interzis să consume porumb şi varza albă.

Grupa sanguină A: Persoanele cu această grupă de sânge trebuie să consume cât mai multe legume, iar consumul de carbohidraţi trebuie să fie moderat. Acestora li se recomandă să nu consume prea multe produse lactate dacă vor să piardă din greutate.

Citeşte şi Detoxifierea – curăţarea organismului înainte de dietă

Cei cu grupa de sânge B trebuie să evite carnea roşie, carnea de pui, şunca, precum şi scoicile. Din păcate, nici pastele, indiferent de tipul lor, nu sunt permise.

Pentru cei cu grupa de sânge AB mesele trebuie să fie luate cât mai des şi trebuie să fie cât mai mici. Interzise în această dietă pentru aceştia sunt şi băuturile alcoolice, precum şi cele care conţin cafeină. În plus, conservele şi afumăturile trebuie evitate.

Nutriţioniştii spune că acest tip de dietă este benefică şi îmbunătăţeşte starea generală de sănătate.

Descoperă O NOUĂ CURĂ DE SLĂBIRE are deja numeroşi adepţi. Rezultatele sunt spectaculoase