Detalii impresionante din CULISELE concertului Lady Gaga. Vezi ce PRETENŢII are artista la Bucureşti

Au mai rămas doar câteva zile până la concertul pe care Lady Gaga îl va susţine la Bucureşti, iar lucrările pentru montarea scenei vor începe deja în Piaţa Constituţiei. Construcţia va fi una "colosală", potrivit organizatorilor.

RomaniaTV.net
10 aug. 2012, 08:32
Detalii impresionante din CULISELE concertului Lady Gaga. Vezi ce PRETENŢII are artista la Bucureşti

Organizatorii concertului Lady Gaga de la Bucureşti au anunţat că artista se va bucura în culisele scenei ce va fi amplasate în Piaţa Constituţiei de un „vanity room” unde se va putea răsfăţa cu masaj şi tratamente de relaxare înainte şi după concert.

Pe de altă parte, dacă scena va fi „una dintre cele mai impresionante din istoria muzicii”, după cum anunţă cei de la Emagic, zona de culise va fi şi ea la înălţime.

Lady Gaga şi membrii staff-ului său vor avea la dispoziţie un backstage de 1.200 de metri pătraţi, unul dintre cele mai ample amenajate pentru un concert care a avut loc la Bucureşti. În această zonă se vor regăsi 50 de cabine, săli şi birouri, dar şi un cort de 200 mp ce va găzdui garderoba, în care se vor afla toate costumele şi accesoriile divei pentru show-ul de la Bucureşti. Garderoba va fi păzită 24 de ore din 24 de trei agenţi de pază, artista cerând în mod expres ca aceştia să fie nefumători. În culise vor mai amenajate o bucătărie specială pentru bucătarul personal ce o va însoţi pe Lady Gaga, o sală de mese, un studio de repetiţii şi o cabină pentru machiaj şi coafură.

Echipamentele şi recuzita pentru concertul Lady Gaga de la Bucureşti vor sosi în curând în România, încărcate în 55 de tiruri. Peste 220 oameni din echipa artistei sunt aşteptaţi să ajungă la Bucuresti pentru a pune la punct, în cele mai mici detalii, show-ul din cadrul turneului The Born This Way Ball.

Concertul Lady Gaga va avea loc pe 16 august, în Piaţa Constituţiei, biletele rămase disponibile putând fi achiziţionate în continuare atât online, de pe www.MyTicket.ro, cât şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, la preţuri începand de la 70 de lei.

Pentru accesul la concert nu vor exista restricţii de vârstă, Lady Gaga invitându-şi fanii de toate vârstele să îmbrace costume dintre cele mai extravagante, oferindu-le astfel şansa unui loc în Monster Pit