Petiţie împotriva concertului Lady Gaga la Bucureşti: „E o fiinţă malefică”

Concertul Lady Gaga la Bucureşti, programat pe 16 august, în Piaţa Constituţiei, stârneşte nemulţumire în rândurile unei părţi a populaţiei. Aproape 500 de persoane au semnat deja o petiţie împotriva unuia dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului în capitala României.

RomaniaTV.net
08 aug. 2012, 10:48
Petiţie împotriva concertului Lady Gaga la Bucureşti: „E o fiinţă malefică”

Pe internet s-a lansat o petiţie care spune „Nu venirii Lady Gaga la Bucureşti”. Aproape 500 de persoane au semnat până acum petiţia.

„Suntem un popor creştin. Blasfemiile şi hulele sunt păcate împotriva Duhului Sfânt, care nu se iartă în veci, dacă nu sunt lepădate. Lady Gaga e o fiinţă malefică, care nu pierde nicio ocazie de a huli cele sfinte (…) Noi avem datoria să ne opunem prezenţei ei la Bucureşti, capitala unei ţări creştinate de apostolul Andrei. Nu are ce să caute aici cineva care batjocoreşte jertfa Mântuitorului şi simbolurile sfinte. Ne-am face părtaşi la rătăcirea ei. Să semnăm împotriva desfăşurării concertului la Bucureşti!”, scrie autorul petiţiei.

Iniţial, concertul Lady Gaga de la Bucureşti ar fi trebuit să aibă loc pe Naţional Arena, dar ulterior a fost mutat în Piaţa Constituţiei, ca urmare a faptului că stadionul va găzdui pe 11 august meciul amical Dinamo – FC Barcelona. Există însă voci care spun că decizia schimbării locului concertului a fost luată în urma vânzării unui număr neaşteptat de mic de bilete.

Cazuri similare s-au înregistrat până acum în Filipine şi în Bulgaria. În plus, după lansarea videoclipului piesei „Judas”, în care o întruchipează pe Maria Magdalena mergând pe motocicletă alături de un Iisus de culoare, Lady Gaga a reuşit să scandalizeze până şi Vaticanul, care s-a declarat în repetate rânduri împotriva cântăreţei.