Despre sexul în trei, pro şi contra

Sexul în trei este un subiect aparte. Nu vorbim tocmai despre un fetiş, însă nici nu este considerat ca fiind ceva tocmai "onorabil". Şi în timp ce toţi îl blamăm în mod public, hai să recunoaştem că măcar o dată în viaţă ne-am gândit la "cum ar fi dacă…?"  Aşadar, merită încercată o asemenea experienţă, sau mai bine o lăsăm baltă, fiindcă ar aduce numai bătăi de cap?!

RomaniaTV.net
15 dec. 2012, 21:43
Despre sexul în trei, pro şi contra

Ia să vedem… Sex în trei. Fantezia oricărui bărbat. Dar nu chiar a oricărei femei… Oricum, să recunoaştem: cu toţii avem nevoie de câte un impuls pentru o viaţă sexuală pe termen lung care să ne şi satisfacă. Şi ce poate fi mai stimulant decât… a treia persoană?! Şi chiar dacă niciodată n-ai luat până acum în serios ideea, ştim sigur că ţi-a trecut prin cap măcar o dată. Sexul în trei excită, având o latură prohibită şi fiind blamat adesea.

Şi culmea e că în anii ’90 subiectul era complet tabu, în timp ce în anii ’70 adepţii sexului în trei erau numeroşi, dacă ne gândim numai la curentul tip „flower power” şi la locuri precum Woodstock, unde se întâmplau în mod frecvent partide de sex în trei, ca să nu mai vorbim de alte fetişuri şi orgii de tot felul.

Se pare, însă, că sexul în trei a recâştigat teren în ultima vreme. Din ce în ce mai mulţi vor să-şi trăiască viaţa la maximum, gustând din toate plăcerile ei.

Aşadar, dacă încă n-ai încercat „delicatesa” sexului în trei… eşti binevenit s-o faci!

Neplăcerile sexului în trei

Adesea sexul în trei este asociat cu tot felul de complicaţii, de genul: fac sex cu un bărbat însurat. Să fim serioşi, asta se poate întâmpla şi dacă faci sex într-un cuplu clasic.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro