Totul despre sex: Sfaturi pentru a vă creşte libidoul

Deşi mulţi se laudă că ştiu totul despre sex, în realitate puţini pun în practică "teoria". Vă mai amintiţi ultima dată când v-aţi grăbit să ajungeţi acasă pentru câteva momente de intimitate? Săptămâna trecută? Luna trecută sau anul trecut? Dacă ştiţi totul despre sex, ar trebui să nu găsiţi aşa de uşor scuze – suntem prea obosiţi, hai să o lăsăm pe weekend etc.

RomaniaTV.net
07 dec. 2012, 19:35
Totul despre sex: Sfaturi pentru a vă creşte libidoul

Doar sexul este esenţial pentru un mariaj sănătos, cât şi pentru un trup sănătos. O viaţă sexuală sănătoasă reduce stresul, riscul bolilor de inimă şi poate îmbunătăţi imunitatea. Deci aceste sfaturi vă pot ajuta să vă crească libidoul şi să vă bucuraţi că într-adevăr ştiţi totul despre sex.
 
Totul despre sex – sfatul #1. Fă mişcare

Din ce în ce mai multe studii demonstrează că sportul are un impact asupra vieţii sexuale. Făcând mişcare zi de zi, vă măriţi libidoul, dar şi satisfacţia sexuală.

Totul despre sex – sfatul #2. Masaţi-vă reciproc

Masajul este foarte benefic şi pentru eliberarea de stres, dar şi pentru că acest contact piele pe piele stimulează eliberarea de oxitocină – hormonul sexual al dorinţei. Nu uitaţi să includeţi un masaj în preludiul vostru.

Totul despre sex – sfatul #3. Citeşte ceva fierbinte

Literatura erotică poate să vă declanşeze rapid dorinţa sexuală. Lăsaţi ştirile triste şi îngrijorătoare şi răsfoiţi mai bine un roman erotic. Vă va stimula mult mai bine libidoul decât orice informaţie de ultimă oră.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro