Delia Matache nu a apucat să mănânce la propria nuntă. Vezi IMAGINI de la petrecere

Delia Matache s-a cununat religios duminică şi a fost, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase mirese. Deşi înaintea evenimentului artista a fost destul de stresată, până la urmă a ieşit o petrecere de pomină care s-a încheiat în zori.

RomaniaTV.net
17 sept. 2012, 11:45

Pentru toţi curioşii care se întreabă cum a fost nunta Deliei Matache, cântăreaţa a postat pe Facebook o primă declaraţie despre eveniment, din care rezultă că petrecerea a fost una foarte reuşită.

„La 7am părăsit locaţia în paşi de dans! A fost supeeeerb tooot!!”, a scris Delia pe reţeaua de socializare, unde a postat şi câteva fotografii în care apare extrem de fericită alături de soţul său.

Totuşi, Delia are şi un regret după nuntă: „N-am prea apucat să gust din mâncărurile savuroaaseee! Nu ai timp de nimic… 70 la sută de salutări şi pupici de primire şi plecare!”.

Norocul Deliei a fost că înainte de nuntă a apucat să înfulece o bucată de pizza alături de Mihai Bendeac, actorul postând pe Facebook o fotografie care a imortalizat momentul, dar pe care a şters-o ulterior.