Delicatese româneşti şi internaţionale, în meniul de la nunta Deliei Matache

Au mai rămas doar câteva zile până la nunta Deliei Matache, iar meniul cu care se vor delecta invitaţii a ieşit în sfârşit la iveală. Este, evident, vorba despre un meniu exclusivist şi foarte variat, urmând să îmbine delicatese din bucătăria internaţională cu preparate gustoase specifice Olteniei.

RomaniaTV.net
12 sept. 2012, 13:50
Delicatese româneşti şi internaţionale, în meniul de la nunta Deliei Matache

Piure de creveţi, icre de Manciuria, foie gras cu dulceaţă de smochine, tarte cu piure de mere şi anchois, tartar de somon Tahiti, canape muslitos cu mousse de York, bresaola umplută cu gorgonzola şi sos de rodii sunt doar câteva dintre delicatesele cu care invitaţii de la nunta Deliei Matache cu Răzvan Munteanu se vor delecta la aperitiv, scrie Cancan.

Restul felurilor de mâncare se vor servi în două saloane special amenajate. În unul invitaţii vor putea mânca preparate din bucătăria burgheză, iar în altul se vor servi preparate olteneşti. De asemenea, afară vor fi amenajate mai multe grătare pe care se vor învârti de zor fazani şi căprioare, purceluşi de lapte şi berbecuţi.

Evident, din meniu nu vor lipsi sărmăluţele şi peştele, iar friptura tradiţională a fost înlocuit cu una specială de vită argentiniană.

Tortul miresei va fi unul uriaş, din fructe şi ciocolată.

Delia Matache şi Răzvan Munteanu au devenit soţ şi soţie pe 30 august, când a avut loc cununia civilă la Poarta Sărutului din Târgu Jiu, iar sâmbătă îşi vor uni destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Printre cei care vor întreţine atmosfera la nunta Deliei Matache se numără Horia Brenciu şi band-ul său.