Cum să obţii o creştere de salariu

Cine nu-şi doreşte o creştere de salariu, mai ales în această perioadă de recesiune economică. Pentru 90% dintre români un plus la venitul net ar reprezenta o adevărată mână cerească. Şi nu întotdeauna cel mai muncitor, sau cel mai bine pregătit primeşte potul cel mare. Ştiţi şi voi ce se spune: "Nu contează ce ştii, ci pe cine ştii". În plus, chiar dacă nimeni nu recunoaşte deschis, sunt recompensaţi sau favorizaţi oamenii şi după felul cum arată.

RomaniaTV.net
07 oct. 2012, 08:47
Cum să obţii o creştere de salariu

Tot mai multe studii demonstrează faptul, îngrijorător de altfel, că anumite atribute fizice pot avea consecinţe importante asupra carierei voastre şi a modului în care sunteţi remuneraţi. Iar dacă nu aveţi chef de muncă avem pentru voi un sfat: transformaţi-vă într-un bărbat înalt, blond, simpatic, nu refuzaţi ieşirile la o băută şi nu pierdeţi slujba de duminică de la biserică. În curând veţi creşte suficient în ochii şefilor încât să vă crească leafa.

Citiţi cu atenţie sfaturile de mai jos şi mai ales aplicaţi-le dacă nu vreţi să fiţi săriţi din schemă la următoarea creştere de salariu.

1. Potrivit lui Gordon Patzer, autorul volumului Look-uri: De ce aspectul contează mai mult decât vă imaginaţi: „Înălţimea este asociată cu puterea şi autoritatea„.

2. Mergeţi la slujba de duminică. Poate că deja vă rugaţi în fiecare seară ca venitul dumneavoastră să crească însă nu este de ajuns. Economistul Jonathan Gruber a descoprit că veţi primi cu 9,1% mai mulţi bani dacă mergeţi la slujbe.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Vezi şi care sunt Semnele că nu mai poţi avansa la locul de muncă