Dorinţa lui Dan Bittman de Crăciun: Să-mi treacă răguşeala, să pot cânta din nou

Fie că sunt oameni normali sau vedete, Crăciunul este o perioadă specială pentru toţi. Află ce cadouri îşi doresc vedetele, care este mâncarea lor preferată şi unde îşi vor petrece sărbătorile pe RTV.NET.

22 dec. 2012, 13:51
Dorinţa lui Dan Bittman de Crăciun: Să-mi treacă răguşeala, să pot cânta din nou

Dan Bittman, cunoscutul vocalist al trupei Holograf, consideră Crăciunul ca fiind o sărbătoare de suflet. Artistul spune că nu poate concepe o astfel de sărbătoare fără familie, şi de când are copii, sărbătorile au devenit mai speciale. „Crăciunurile sunt toate frumoase, pentru că sunt cu copii, sunt în familie”, a povestit Dan Bittman pentru ROMÂNIATV.NET.

În timp ce multe din vedetele din România se laudă cu sărbători petrecute în străinătate, Bittman va rămâne acasă, ca în fiecare an, alături de cei trei copii şi de soţie.

„Crăciunul îl facem acasă, în familie, cu toţii, în jurul bradului, este o chestie de suflet”, vorbeşte Dan Bittman cu duioşie despre sărbătorile ce vor veni în curând.

Privind mâncărurile tradiţionale, artistul mărturiseşte că nu este mofturos, aşteptând masa de Crăciun mai mult pentru atmosferă decât pentru felurile de mâncare.

„Eu nu sunt un mofturos, ce se pune pe masă, aia se mănâncă”, a declarat Dan Bittman râzând.

Vorbind despre cadourile de Crăciun, Dan Bittman „nu îşi doreşte mare lucru”, ci doar sănătate pentru toată familia şi să-i revină vocea.

„De mulţi ani, de când sunt părinte îmi doresc ca familia să fie sănatoasă, şi poate eventual să îmi treacă răguşeala, să pot cânta„, a afirmat artistul după ce în luna octombrie a acestui an a suferit o operaţie la gât.

Citeşte şi Cel mai frumos Crăciun. Cătălin Botezatu: „Mor după şorici”