Dan Bittman vrea să îi dea în judecată pe medicii din Viena: Cred că este vorba de malpraxis

Dan Bittman este foc şi pară pe medicii austrieci. Artistul s-a gândit chiar să îi dea în judecată pentru malpraxis, deoarece nu şi-a revenit complet după intervenţia chirurgicală la care a fost supus. Mai mult, artistul a pierdut bani grei, deoarece şi-a anulat foarte multe concerte.

RomaniaTV.net
22 dec. 2012, 07:08
Dan Bittman vrea să îi dea în judecată pe medicii din Viena: Cred că este vorba de malpraxis

Solistul trupei Holograf a suferit o intervenţie chirurgicală la gât, în luna octombrie a acestui an. Deşi recuperarea trebuia să ţină aproximativ 10 zile, liderul trupei Holograf este încă răguşit. Dezamăgit, Bittman susţine că s-a gândit să-i dea în judecată pe medici, potrivit click.ro.

Nu i-am dat pe medici în judecată, dar presa mi-a dat o idee. Cred că este vorba despre malpraxis. Am stat atâta timp cu vocea aşa, am dat atâţia bani, şi nu am putut să cânt. Mi-e dor să cânt. Încerc să-mi revin la vocea de jos. S-a spus că semăn la voce cu Gheorghe Dinică. Atunci, să-mi rămână vocea aşa şi mă apuc de filme”, a glumit amar Bittman.

În replică, reprezentanţii clinicii austriece au declarat pentru WowBiz.ro că nu au primit nicio plângere din partea solistului român. Ba chiar mai mult, aceştia susţin că Bittman mai are de achitat o parte din costurile operţiei.

„Nu am primit nicio înştiinţare că am fi daţi în judecată. Dacă o vom primi, nu-i nicio problemă. Dan Bittman e numele pacientului? Să-i spuneţi că are să ne achite 928 de euro, bani pe care trebuia să-i plătească până pe 18 decembrie”, a declarat un reprezentant al clinicii AKF.

Din cauza faptului că Dan Bittman nu şi-a revenit complet, trupa Holograf şi-a anulat toate concertele până în vara lui 2013. Iar pierderile sunt semnificative: aproape 200.000 de euro.