Cum arată câinele cu cea mai RARĂ MUTAŢIE de pe Pământ. Există speculaţii că ar fi o HIMERĂ FOTO

Fotografia unui câine din rasa Labrador a frapat specialiştii, după ce s-a descoperit că el este de fapt o himeră, adică un organism produs prin fuziunea a doi zigoţi distincţi. Astfel, animalul este pe jumătate un Labrador galben şi pe jumătate Labrador negru.

26 iul. 2013, 06:23

O fotografie intrigantă a unui Labrador cu blana în două culori a creat o serie de contradicţii între internauţi, după ce s-a ajuns la concluzia că Bull este rezultatul unei mutaţii genetice rare cunoscută sub numele de himeră, adică un organism produs prin fuziunea a doi sau mai mulți zigoți distincți, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Sunt VEDETE, sunt celebre pe NET, dar … au BLĂNIŢĂ. DE la Grumpy Cat la Lil Bub GALERIE FOTO

Astfel, animalul are în gene informaţii de la două specii, fiind jumătate Labrador galben şi jumătate Labrador negru, lucru imposibil în mod normal. În prezent, câinele se află la un cabinet veterniar din Texas, unde este supus unor teste pentru a determina dacă combinaţia genetică poate fi recunoscută, lucru ce va duce la derminarea adevărului.

Anul trecut, o pisică pe nume Venus, născută cu o faţă perfect divizată, a fost considerată o himeră. Pe lângă faptul că avea blana în două culori, ochii felinei erau compet diferiţi, în timp ce unul era albastru, celălalt era verde.

Citeşte şi Pisica cu două feţe a cucerit internetul VIDEO

Cazurile de himere sunt atât de rare încât de cele mai multe ori ele nu sunt observate de oameni. În trecut, cele mai cunoscute animale născute în acest mod sunt pisicile şi şoarecii.