Sunt VEDETE, sunt celebre pe NET, dar … au BLĂNIŢĂ. DE la Grumpy Cat la Lil Bub GALERIE FOTO

Un sondaj recent a arătat că unul din zece animale de companie are pagină pe Facebook. Şi deşi majoritatea animalelor de companie sunt drăguţe, este nevoie de mai mult de atât pentru a deveni vedetă pe internet. Unele dintre celebrităţile patrupede de mai jos au deja cărţi scrise despre ele, conturi de Twitter şi tot felul de obiecte personalizate care se vând ca pâinea caldă.

RomaniaTV.net
19 iul. 2013, 05:57

1) Boo

„Cel mai drăguţ căţel din lume” este un fenomen pe Facebook. Statusurile şi imaginile postate zilnic îi fac fericiţi pe cei 7 milioane de fani care i-au dat like paginii sale, potrivit The Sun.

Pomeranianul în vârstă de 7 ani din San Francisco este subiectul a două cărţi şi are o gamă întreagă de produse comercializate cu imaginea lui.

2) Maru

Această pisică japoneză este una dintre cele mai populare feline de pe Youtube. Iubeşte să se arunce pe podele în cutii de carton şi are peste 200 de vizualizări din peste 250 de videoclipuri în care apare.

Maru este subiectul a două cărţi şi un DVD şi apare în reclame din Japonia din 2007.

3) Bizkit

Labradorul Bizkit a devenit o celebritate după ce a fost filmat fugind în somn. Marina, stăpâna lui, l-a filmat în timp ce dormea pe podeaua din sufragerie. Bizkit este văzut cum aleargă şi muşcă „în somn”. Clipul are peste 37 de milioane de vizualizări pe YouTube.

4) Tardar Sauce aka Grumpy Cat

Poreclită „cea mai nefercită pisică din lume”, pisica Tardar Sauce este în permanenţă încruntată. Este subiectul a mii de „meme-uri” pe internet, iar felina călătoreşte acum în limuzină şi numele de „Grumpy Cat” a devenit marcă înregistrată.

Videoclipurile sale au adunat peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube.

5) Fentonnnnnn

Acest labrador londonez a devenit cel mai popular câine anul trecut. Scăpat din lesă în parcul Richmond, câinele a reuşit să sperie o turmă întreagă de căprioare peste un drum aglomerat. Fenton este urmărit în videoclip de stăpânul său, Max, disperat să îl oprească.

Clipul a fost vizualizat de peste 9 milioane de ori pe YouTube.

6. Lil Bub

Lil Bub are faţa perfectă pentru a reuşi în show biz – el arată în permanenţă surprins.

Lil Bub s-a născut cu mai multe degete la labuţe şi fără dinţi, ceea ce o face să scoată tot timpul limba. Are un website, o pagină de Facebook şi una de Twitter, şi poţi cumpăra căni şi mousepad-uri cu faţa simpaticei pisici.

Lil Bub are 156,000 de fani pe Facebook şi 5 milioane de vizualizări pe YouTube.

7. Colonel Meow

Această pisică extrem de pufoasă, din rasa persană, este din Los Angeles şi are un temperament irascibil.

Scrie pe twitter, bea, înjură şi îşi numeşte stăpânii „bestii sclavagiste”.

Este vedetă pe Facebook şi are peste 170,000 de fani.

8. Mishka

Mishka este un câine „vorbitor”, care ştie să spună „I love you”, „I’m hungry” şi „Hello” (te iubesc, mi-e foame şi salut).

Husky-ul rusesc este foarte cunoscut pe Facebook, unde are cu un singur videoclip 59 de milioane de vzualizări.
Are şi 361,000 de like-uri pe Facebook şi un cont de Twitter.