CRIMINALUL DIN SALON a murit la spitalul de nebuni: A făcut infarct la o zi după ce a ucis

Bărbatul în vârstă de 82 de ani, care a înjunghiat luni un coleg de salon de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi şi a rănit o asistentă, a murit marţi la Spitalul de Psihiatrie Socola, după ce a făcut infarct, potrivit adevarul.ro.

RomaniaTV.net
12 iun. 2012, 06:39
CRIMINALUL DIN SALON a murit la spitalul de nebuni: A făcut infarct la o zi după ce a ucis

În jurul orei 3.00 bărbatului i s-a făcut rău. Chiar dacă echipajul SMURD a intervenit prompt, cadrele medicale l-au resuscitat, însă nu au mai reuşit să îi salveze viaţa.

Crima s-a petrecut la Spitalul de urgenţă „Sf. Spiridon” din Iaşi, luni dimineaţă, în jurul orei 7.30, când pacientul internat cu afecţiuni cardiace, în vârsta de 82 de ani, s-a ridicat brusc din pat şi a înfipt un cuţit în inima unui bolnav dintr-un pat alăturat, în vârstă de 78 de ani. Victima a murit pe loc.

Agresorul i-a aplicat colegului de salon cinci lovituri de cuţit, în zona toracică, dintre care una direct în inimă. Oribila crimă s-a petrecut sub ochii îngroziţi ai celorlalţi pacienţi din salon. Potrivit unor surse extra judiciare, Roşu ar fi spart o vază şi ar fi tăiat şi nişte cabluri de alimentare. Au fost chemaţi agenţii de pază care au încercat să îl imobilizeze. „Vreo şase agenţi de pază au fost şi au încercat să-l imobilizeze. Au împins un birou spre el şi aşa au reuşit să-i ia cuţitul. L-au imobilizat şi l-au legat până a venit Poliţia”, a declarat un martor, citat de adevarul.ro.

Potrivit rudelor ucigaşului, criminalul a avut un motiv absolut stupid care l-a împins la crimă. „Doctorul i-a spus tatălui meu să nu mănânce acum două zile pentru că trebuie să facă analize. Colegul lui l-ar fi îndemnat să mănânce, iar apoi doctorul l-a certat pe tata”, a spus unul dintre copii criminalului.