Crimă oribilă în Gorj. Un bărbat a fost găsit mort chiar în curtea casei sale

Trupul neînsufleţit al unui bărbat de 40 de ani din Târgu Jiu a fost găsit, sâmbătă dimineaţă, în curtea casei sale, acesta având pe corp mai multe urme ale unor lovituri puternice cu un corp dur, probabil o secure, poliţiştii deschizând o anchetă pentru a-l găsi pe asasin.

RomaniaTV.net
24 nov. 2012, 16:25
Crimă oribilă în Gorj. Un bărbat a fost găsit mort chiar în curtea casei sale

Ion Ciocea avea casa situată la marginea oraşului, într-o zonă în care s-au construit mai multe vile în ultimii ani, în preajma sa neexistând însă vecini foarte apropiaţi.

Fata sa în vârstă de 16 ani este cea care a observat, în cursul dimineţii, cadavrul bărbatului, ulterior la faţa locului venind un echipaj de la Ambulanţă care a constatat doar decesul ce se produsese cu câteva ore în urmă, conform medicului Claudiu Constantinescu.

Martori oculari au menţionat că bărbatul era lovit puternic la cap, nimeni neştiind însă cum s-a produs moartea sa sau din ce motiv ar fi fost acesta atacat.

Poliţiştii care fac cercetările în acest caz au solicitat sprijinul jandarmilor, cu ajutorul cărora au verificat o suprafaţă mare de teren din vecinătatea locuinţei victimei, pentru a găsi urme sau probe care să îi ajute la identificarea autorului.

Jandarmilor li s-a cerut de către un ofiţer criminalist să caute în special o secure, dar să fie foarte atenţi, eventual, şi la un topor, ţeavă sau orice alt obiect contondent pe care l-ar putea găsi.

După o oră de mers pe terenul din vecinătatea casei lui Ciocea, jandarmii au revenit fără să fi descoperit ceea ce li se ceruse să găsească.

Procurorul de caz Daniela Mursoniu a precizat, la finalul cercetărilor efectuate la faţa locului, doar că „există un cerc de suspecţi” şi că „este în interesul tuturor ca autorul să fie prins cât mai repede”, ea precizând că nu poate oferi, pentru moment, vreun alt detaliu legat de acest caz.

Trupul neînsufleţit al bărbatului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor exacte ale decesului.

Bărbatul decedat era divorţat şi lucra la o fabrică de hârtie igienică din oraş. Fosta sa soţie se află în Italia la muncă, împreună cu un frate al său Ion Ciocea, ambii fiind anunţaţi, sâmbătă, despre cele întâmplate, pentru a reveni acasă şi a participa la înmormântarea bărbatului.