CRIMĂ ORIBILĂ: Un tată şi-a ucis fiica de 3 luni într-un mod care i-a îngrozit pe juraţi

Un bărbat din Michigan, SUA, şi-a ucis fiica în vârstă de numai 3 luni într-un fel care i-a şocat pe juraţii care l-au condamnat la închisoare pe viaţă.

RomaniaTV.net
21 sept. 2012, 15:44
CRIMĂ ORIBILĂ: Un tată şi-a ucis fiica de 3 luni într-un mod care i-a îngrozit pe juraţi

Cazul, care a făcut înconjurul presei mondiale, i-a şocat pe juraţii care au decis în mai puţin de o oră de dezbateri că Steven Deuman merită închisoare pe viaţă, scrie libertatea.ro

În timp ce avocatul acuzării prezenta faptele, cei aflaţi în sala de judecată au fost şocaţi, unii dintre ei acoperindu-şi, îngroziţi, faţa cu mâinile.

Se pare că Deuman a făcut sex oral cu bebeluţul de numai trei luni, până când acesta a murit. Ulterior, a lăsat-o pe fetiţă pe jos, prin cameră, cu un prezervativ murdar în gură. Planul tatălui pedofil a fost bine pus la punct, dar anchetatorii nu s-au lăsat păcăliţi.

Bărbatul a lăsat copilul mort, pe jos, până dimineaţa, când a anunţat autorităţile că micuţa nu mai respiră. Cauza morţii? Potrivit lui Deuman, copila ar fi căzut din pătuţ şi apoi s-ar fi sufocat cu un prezervativ folosit, aruncat pe jos. Probele erau însă mult prea evidente pentru ca povestea lui să fie crezută. Micuţa în vârstă de trei luni avea leziuni în gură şi pe gât şi era plină de sânge.

Crima odioasă a avut loc în august 2011, dar cazul a fost făcut public zilele acestea, când Steven Deuman a fost condamnat la închisoare pe viaţă.