Copil de doi ani rănit într-un incendiu în Gorj

Un copil în vârstă de doi ani şi cinci luni a ajuns la spital cu arsuri, după ce a fost rănit în urma unui incendiu, în Gorj.

12 apr. 2013, 12:59
Copil de doi ani rănit într-un incendiu în Gorj

Incindentul a avut loc joi seara, când poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tismana au fost sesizaţi de către o persoană din oraşul Tismana, satul Gornoviţa, despre faptul că la locuinţa vecinului său s-a produs un incendiu, scrie Agerpres.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a efectuat cercetarea locului faptei. Din primele verificări a rezultat că la locuinţa indicată, într-una din camerele de locuit s-a produs un incendiu ca urmare a folosirii unor substanţe inflamabile de către M.T., de 27 ani, din localitate, soţia proprietarului, pentru a aprinde focul într-o sobă pe combustibil solid, iar flăcările au cuprins părţi din mobilierul camerei, precum şi un pat în care se afla minorul M.O.M., în vârstă de 2,5 ani, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat George Neagoe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.