Incendiu devastatator la Timişoara. Un depozit de lemne s-a făcut scrum VIDEO

Un puternic incendiu a mistuit un depozit de prelucrare a lemnului din Timişoara. Hala, în care se aflau câteva tone de cherestea, s-a făcut scrum, iar pompierii s-au chinuit ore întregi să stingă flăcările înalte de câţiva metri.

25 mart. 2013, 16:46
Incendiu devastatator la Timişoara. Un depozit de lemne s-a făcut scrum VIDEO

Incediul a izbucnit la unul din utilajele din incinta depozitului şi s-a extins cu repeziciune la materialul lemnos din interior. Pentru stingerea incendiului pompierii au trebuit să intervină cu 4 autospeciale şi s-au luptat ore bune până când focul a fost stins.

Incendiul a mistuit zeci de metri cubi de cherestea şi mai multe utilaje de prelucrare a lemnului. Potrivit pompierilor, citaţi de tion.ro, focul a pornit de la uscătorul de lemene şi s-a extins la întreaga hală.

În urma incendiului a ars o suprafaţă de 200 de metri pătraţi şi 60 de metri cubi de lemene. În timpul incendiului au avut loc şi două deflagraţii, pe lângă cherestea în hală fiind depozitate şi substanţe extrem de inflamabile.

Proprietarii aveau asigurare, iar prejudiciul cauzat de incendiu este de zeci de mii de euro. Ei sunt siguri că incendiul a fost pus intenţionat.