Cel mai mare GHINIONIST al unei loterii: A pierdut 64 mil. lire pentru că nu a cerut banii la timp

Participantul la loteria europeană EuroMillions care a câştigat, la 8 iunie, 64 de milioane de lire sterline (78,5 milioane euro) cu un bilet cumpărat în Marea Britanie a pierdut această avere pentru că nu a cerut-o la timp.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 10:52
Cel mai mare GHINIONIST al unei loterii: A pierdut 64 mil. lire pentru că nu a cerut banii la timp

Loteria naţională britanică a informat joi că potenţialul miliardar avea termen până miercuri la ora 23:00 GMT pentru a revendica premiul, potrivit EFE.

În pofida intensei campanii desfăşurate de această instituţie, câştigătorul nu a apărut, fapt pentru care toţi banii şi dobânda cuvenită pentru cele şase luni au revenit organizaţiei de caritate „Good Causes” a loteriei naţionale.

Citeşte şi Premiu COLOSAL de 500 de milioane de dolari la loteria Powerball din Statele Unite

„Din păcate, pot confirma că proprietarul biletului câştigător nu şi-a revendicat premiul la timp, fapt pentru care a pierdut această uluitoare sumă”, a afirmat un purtător de cuvânt al loteriei naţionale britanice, relatează agerpres.ro.

Câştigătorul, care a nimerit cele cinci numere (5, 11, 22, 34, 40) şi cele două stele norocoase (9 şi 11), şi-a achiziţionat biletul EuroMillions în zona localităţilor Stevenage şi Hitchin, în comitatul Hertford shire.

Loteria naţională britanică a încercat cu disperare să dea de el. În acest scop, a umplut cu afişe cele două localităţi şi a folosit o maşină de lux, marca Lamborghini, pentru a anunţa în toate colţurile zonei numerele câştigătoare.

Eforturile însă nu au avut succes, iar necunoscutul câştigător a devenit cel mai mare perdant al loteriei europene EuroMillions în Marea Britanie, devansând un britanic care a câştigat 9,4 milioane de lire sterline (11,5 milioane de euro) în iulie 2005 şi nu a revendicat niciodată premiul.

Citeşte şi O bunicuţă din California şi-a dat seama că a câştigat la loto după cinci luni