O bunicuţă din California şi-a dat seama că a câştigat la loto după cinci luni

A lovit-o norocul, dar nu şi-a dat seama! O bunicuţă din California a câştigat 23 de milioane de dolari la loto - însă nu a realizat că e bogată decât după cinci luni. În tot acest timp, ea a umblat cu biletul câştigător în maşină, fără să-l verifice.

RomaniaTV.net
05 nov. 2012, 08:25
O bunicuţă din California şi-a dat seama că a câştigat la loto după cinci luni

Norocoasa de 69 de ani a primit biletul câştigător cadou de la fiica sa. Bătrâna a luat tichetul, l-a pus în maşină şi a uitat de el. În acest timp, reprezentanţii Loteriei a făcut numeroase apeluri pentru a-l găsi pe câştigător. Norocoasa a fost identificată abia după după publicarea unei imagini de pe camera de supraveghere, cu persoana care a cumpărat biletul.

M-a sunat cineva la 11 noaptea şi mi-a spus să deschid televizorul pentru că e o poză cu mine cumpărând un bilet loto. I-am răspuns că o să verific dimineaţă. Când m-am trezit, aveam o grămadă de apeluri şi mesaje ratate aşa că m-am gândit să e ceva important şi ar trebui să verific.”

Câştigătoarea are 6 copii şi 18 nepoţi şi stă destul de prost cu banii. Ea spune că premiul de la loterie o va ajuta să aibă grijă de familie.