Cel mai bine plătit ARTIST din lume, în ipostaze DUBIOASE: A cântat GOL PUŞCĂ în faţa BUNCII FOTO

Atunci când dădea impresia că a reuşit să treacă pe listă cele mai ciudate gafe pe care o vedetă adolescentă ar fi putut să le facă, Justin Bieber a şocat din nouă, după ce pe internet au apărut o serie de imagini în care artistul era fotografiat gol puşcă, cu chitara acoperindu-i părţile intime, în timp ce îi cânta bunicii din Canada o melodie.

13 aug. 2013, 08:13

Cu toate că incidentul a avut loc în noiembrie 2012, site-ul TMZ a obţinut fotografiile la jumătatea lunii august, ele fiind văzute de sute de mii de oameni într-un timp foarte scurt. Inedit este faptul că incidentul a avut loc în timp ce familia sărbătorea Ziua Recunoştinţei, tânărul încercând să îşi amuze rudele.

Citeşte şi Justin Bieber într-o ipostază PENIBILĂ. Fanii s-au PLICTISIT de gafele tânărului EXCENTRIC VIDEO

Potrivit celor din jur, vedeta s-a trezit târziu în ziua respectivă şi a vrut să îşi facă intrarea în cameră într-un mod pe care cei din jur nu îl vor uita prea devreme. Cea mai şocată de acest incident pare chiar bunica lui Bieber, femeia care i-a luat apărarea în faţa presei, declarând că nepotul ei este un adolescent ca oricare altul şi face aceleaşi lucruri pe care tinerii le fac în ziua de azi, singura diferenţă fiind că el este tot timpul în atenţia publicului.

Citeşte şi Justin Bieber şi-a ieşit din MINŢI. Vezi ce le-a făcut fanilor care au venit în faţa hotelului FOTO