Ce s-ar întâmpla cu Inna dacă se desparte de impresar. Vezi cu ce nume ar urca pe scenă

Tabloidele au titrat, luni, că Inna s-a despărţit de iubitul ei, după o relaţie de 10 ani. Vestea că cei doi s-ar despărţi a picat ca o bombă pentru fanii artisei. Lucian îi este manager şi dacă zvonurile sunt adevărate, Inna si Lucian au de împărţit un brand.

09 apr. 2013, 07:04
Ce s-ar întâmpla cu Inna dacă se desparte de impresar. Vezi cu ce nume ar urca pe scenă

Tabloidele au scris, luni, că celebra Inna s-a despărţit de iubitul ei, după o relaţie de 10 ani. Mai mult, se spunea că artista se pregăteşte să părăsească locuinţa în care a stat cu partenerul ei şi că urmează să se mute într-o casă nouă, pe care o va achiziţiona cu 200.000 de euro.

Luni după-masă, intrigată de aceste „mizerii”, Inna a postat un mesaj pe Facebook în care dezminte aceste zvonuri.

CITEŞTE mesajul Innei.

Dacă ruptura dintre cei doi este reală, lucrurile sunt destul de complicate când vine vorba de cariera Innei.

După ce a devenit destul de cunoscută, impresarul şi iubitul Innei, Lucian Gititia, a decis să-i înregistreze numele de scenă la Oficiul de Stat pentru Invenţii si Marci (OSIM). Cu alte cuvinte, brandul Inna a trecut în proprietatea lui.  Potrivit cancan.ro, numele artistei este marca înregistrată şi nu poate fi folosit de nimeni, nici măcar de cântăreaţă, în scop comercial, fără acordul impresarului, prin simplul fapt că Lucian este titulatul de drept.

Indiferent dacă despărţirea e sau nu definitivă, cei doi vor fi legaţi pe veci. Sau cel puţin până în momentul în care artista va decide să cânte sub adevăratul ei nume, Alexandra Elena Apostoleanu, ceea ce este destul de puţin probabil.