Ce fetişuri are în funcţie de zodie

Dacă vrei să afli de dinainte ce dorinţe sexuale are partenerul tău, află-i zodia. Iată ce spune horoscopul despre fetişurile fiecărei persoane, în funcţie de zodie. Află dacă ţi se potrivesc ţie şi partenerului tău.

RomaniaTV.net
17 apr. 2013, 20:22
Ce fetişuri are în funcţie de zodie

Berbec

Primul semn al zodiacului îşi găseşte plăcerea în aventurile sălbatice şi pline de adrenalină. Mirosul de mosc îl excită cel mai tare, iar expresia „rupe patul” i se potriveşte de minune. Berbecul este atras de sexul de dimineaţă, sexul dur, pe care îl priveşte ca pe o luptă, iar trasul de păr este un adevărat deliciu sexual.

Taur

Taurii sunt atraşi de experienţele senzoriale. Aşa că pregăteşte-te ca în timpul sexului să aduci cât mai mulţi stimuli care să-l excite: arome plăcute pentru miros, alimente pentru gust, săruturi lungi şi pasionale şi multe mângâieri şi ciupituri (în special în zona gâtului).

Citeşte şi HOROSCOP: Cât de repede şi-a pierdut virginitatea iubitul tău

Gemeni

Cel mai ocupat semn zodiacal, Gemenilor li se potriveşte sintagma „furios şi iute”. Orice are legătură cu sexul rapid şi ultra rapid este pe placul unei persoane născute în zodia Gemeni. Îi poţi atrage atenţia repede dacă ai mâinile îndemânatice şi aduci şi o jucărie erotică în pat.

Citeşte şi Top jucării sexuale trăsnite

Rac

Racii au o imaginaţie foarte bogată şi o pasiune pentru sâni. Le place să se joace cu sfârcurile partenerului, iar acesta să se joace cu sfârcurile lui. Îi plac costumele din piele şi jocurile pe roluri (însoţitor de bord sau personal medical). Activităţile „orale” se înscriu şi ele pe lista plăcerilor unui Rac.

Citeşte mai mult pe problemesex.ro