HOROSCOP: Cât de repede şi-a pierdut virginitatea iubitul tău

Berbecul şi Fecioara îşi pierd virginitatea mai devreme decât restul zodiilor, pe când Taurul şi Peştii au prima experienţă sexuală destul de devreme. Vezi ce spun astrele despre iubitul tău.

05 apr. 2013, 11:46
HOROSCOP: Cât de repede şi-a pierdut virginitatea iubitul tău

Berbec. Majoritatea bărbaţilor din Berbec îşi pierd virginitatea foarte devreme, de obicei cu fete mai în vârstă şi mai experimentate.

Taurul poate să rămân virgin până la vârste destul de înaintate. Nu se grăbeşte să-şi înceapă viaţa sexuală.

Gemenii îşi pierd virginitatea destul de devreme, pentru că sunt foarte sociabili, intră devreme în relaţii sentimentale şi de aici până la sex mai e doar un pas.

Racul descoperă târziu plăcerile sexuale. Este destul de complexat, timid şi durează mult până înţelege ce e cu relaţiile sentimentale.

Leul este genul de bărbat care se laudă cu aventurile lui sexuale, dar de fapt este virgin. Problema lui este că se teme să nu dea greş, iar acest „stres” îl cam inhibă.

Bărbatul Fecioară are o sexualitate foarte bine dezvoltată şi, dacă are ocazia, nu ezită să facă sex de la o vârstă fragedă.

Balanţă. În adolescenţă sigur a fost timid  în prezenţa fetelor. De aceea, probabil că şi-a început viaţa sexuală destul de târziu.

Expert în arta sexului, Scorpionul şi-a pierdut virginitatea mai devreme decât alţi bărbaţi. Până la 20 de ani deja are o experienţă bogată şi este un amant priceput.

Chiar dacă nu pare, Săgetătorul îşi începe viaţa sexuală mai târziu decât alte zodii. Aşa sociabil cum este, atunci când rămâne singur cu o femeie îşi cam pierde din avânt.

Bărbaţii din Capricorn îşi pierd virginitatea târziu pentru că sunt timizi, complexaţi şi le este greu să înceapă o relaţie.

Vărsătorul are la activ multe partenere, pentru că şi-a început viaţa sexuală mult mai devreme decât alte zodii.

Bărbatul din Peşti îşi pierde virginitatea devreme. Încă de la începutul adolescenţei simte nevoia unei relaţii stabile în care să se simtă în siguranţă şi face orice pentru a-şi ţine iubita lângă el.