Ca în bancurile cu PROŞTI: Va petrece mulţi ani la închisoare după ce a dus ŞOFATUL la un alt NIVEL

Poliţiştii americani au rămas şocaţi după ce au oprit un tânăr de doar 19 ani pentru un control de rutină. Ei au descoperit că bărbatul conducea maşina cu genunchii, în timp ce avea telefoane mobile în ambele mâini şi trimitea mesaje. Mai mult, pe bancheta din spate se afla un copil de trei ani, iar portbagajul era plin de droguri.

05 apr. 2013, 17:23

Dandre Moore, un tânăr de 19 ani din Mississippi, a reuşit să uimească o intreagă secţie de poliţie, după ce a încălcat mai reguli în timp ce era la volan, cu toate că maşina era plină de droguri, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Prostia unui delicvent: A fost arestat după ce a postat pe Facebook o poză în care se scălda în bani

Poliţiştii din Alabama au oprit o maşină în care se aflau patru persoane pentru un control de rutină şi au dat de cel mai prost traficant de droguri care există. Cu toate că ar fi trebuit să nu atragă atenţia şi să conducă cât mai prudent, tânărul a adus la un alt nivel infracţiunea de a folosi telefonul mobil în timpul condusului, după ce s-a descoperit faptul că bărbatul conducea cu genunchii, în timp ce avea câte un telefon mobil în fiecare mână şi trimitea mesaje în timp ce şofa, cu toate că avea un copil de doar trei ani pe bancheta din spate, împreună cu un portbagaj plin de marijuana şi de pastile.

Citeşte şi Şocant: O fostă majoretă CĂSĂTORITĂ riscă opt ani de ÎNCHISOARE după o greşeală făcută la beţie

Prostia şoferului a dus la arestarea lui şi a fratelui acestuia, în cursul zilei de marţi, pentru posesie de droguri, ei riscând ani buni de închisoare. După ce au verificat mai atent maşina, poliţiştii au găsit aprope 400 de pastile de oxicodonă, un puternic analgezic, alături de pastile de Xanax şi zeci de grame de canabis în lenjeria intimă a şoferului. Cei doi bărbaţi au ajuns la închisoare, iar copilul alături de alte două femei care se aflau în maşină au fost eliberaţi.

Citeşte şi Un bărbat a fost la un pas de moarte după ce a ieşit în oraş cu o femeie cunoscută pe internet

Mai mult, în timpul anchetei, Dandre a adăugat faptul că foloseşte tactica de de „dublu SMS” în timp ce conduce de la vârsta de 15 ani, considerându-se un adevărat expert.

Citeşte şi Hilar:Ce făcut un bărbat după ce a fost surprins de MILIOANE de oameni că se SCOBEA ÎN NAS VIDEO