Prostia unui delicvent: A fost arestat după ce a postat pe Facebook o poză în care se scălda în bani

Un bărbat din America a fost arestat de poliţişti după ce a postat pe Facebook o fotografie în care se scălda în bani. Cu toate acestea, el nu plătea pensia alimentară care i se cuvenea fostei soţii pentru creşterea unui copil de trei ani.

22 mart. 2013, 21:02

Christopher Robinson, un bărbat din statul american Milwaukee este acuzat că nu şi-a respectat obligaţia de a plăti lunar o pensie alimentară de 150 de dolari, cu toate că a postat pe internet o fotografie în care se scălda într-o grămadă de bani. Copilul în vârstă de trei ani nu a primit niciodată bani de la tatăl său. Anchetatorii au declarat că de multe ori urmăreasc Facebook-ul suspecţilor pentru a descoperi mai multe informaţii.

Citeşte şi Un bărbat a fost la un pas de moarte după ce a ieşit în oraş cu o femeie cunoscută pe internet

„În astfel de cazuri încercă să aflăm cât mai multe informaţii de la membrii familiei pentru a descoperi lucruri pe care nu avem cum să le ştim. Facebook-ul este un important instrument de investigaţie, deoarece ne oferă o idee cu privire la modul în care trăiesc suspecţii noştri”, a declarat Kent Lovern, purtător de cuvânt al poliţiei din oraş, pentru NY Daily News.

Citeşte şi Împuşcături în plină stradă, în Washington. Unsprezece persoane au fost rănite VIDEO

În prezent, poliţiştii încearcă să afle ce a gândit delicventul acuzat că nu a plătit pensia alimentară, în momentul în care a postat fotografiile cu bani pe internet. Ei cred că intenţia are de a face cu nevoia constantă de atenţie pe care o oferă site-ul de socializare. Acest lucru este îmbucurător pentru oamenii legii deoarece le uşurează munca. Potrivit publicaţiei americane, pe numele lui Robinson s-a emis un mandat de arestare în cursul lunii februarie şi bărbatul riscă să petreacă mai mulţi ani în închisoare, dacă nu îşi achită datoriile.

Citeşte şi Un investitor rus în acţiuni Facebook crede că reţeaua de socializare va rezista 100 de ani