Blaga: „Vom face o opoziţie democratică, nu cu sânge pe pereţi. USL trebuie să plătească”

PDL-ul va face o opoziţie democratică şi va avea grijă ca în fiecare zi să scoată în evidenţă ''nerealizările Puterii'', a declarat, luni seara, liderul democrat-liberalilor Vasile Blaga.

25 mart. 2013, 21:27
Blaga: „Vom face o opoziţie democratică, nu cu sânge pe pereţi. USL trebuie să plătească”

Vom face o opoziţie democratică, nu cu sânge pe pereţi, cum spunea cineva. Ţara începe deja să îşi dea seama pe cine a votat. În fiecare zi le vom spune oamenilor ce face Guvernul Ponta, în fiecare zi vom vorbi despre nerealizările lor. Asta înseamnă Opoziţie”, a spus Vasile Blaga într-o emisiune la TVR 1.

Liderul PDL a subliniat că nu-şi doreşte ruperea USL, pentru că cele două partide trebuie ”să plătească” împreună pentru ”toate nenorocirile pe care le fac românilor” şi pentru că ”duc ţara în ruină”, afirmând în context că liderii acestor formaţiuni ”nu se ţin de nicio promisiune”, că inflaţia a crescut, în timp ce încasările la bugetul de stat sunt în scădere.

Citeşte şi Blaga, despre mesajul de ADIO al lui Băsescu: E decizia lui, i-o respect. Nu-l considerăm adversar

Blaga a mai spus că PDL va reveni ”în glorie” după alegerile din 2016, pe ”uşa din faţă” şi a reafirmat că nu doreşte ca partidul pe care îl conduce să vină la putere înainte de 2016.

”Îi vom bate şi dacă vor fi împreună şi dacă se vor despărţi. La alegerile din 2016 vor fi fie USL – PDL, fie trei partide – PNL, PDL şi PSD. Nu mai e loc pe scena politică pentru alte partide”, a afirmat Blaga.

El a subliniat că PDL va trebui refăcut de la ”firul ierbii” având în vedere că democrat-liberalii au pierdut nu doar o parte din membri, ci şi lideri.