Blaga o AVERTIZEAZĂ pe Udrea: Cine crede în interior că va sabota va zbura din partid

Războiul în PDL continuă. Preşedintele partidului, Vasile Blaga, i-a transmis, marţi, un avertisment Elenei Udrea, spunând că cei care vor sabota partidul în interior vor zbura din PDL.

26 mart. 2013, 11:59
Blaga o AVERTIZEAZĂ pe Udrea: Cine crede în interior că va sabota va zbura din partid

Întrebat dacă PDL va funcţiona cu două capete, Vasile Blaga a răspuns: „PDL va funcţiona unitar, garantează Statutul. Deocamdată a fost ales preşedintele, preşedinţii celor două comisii naţionale, vor avea loc alegerile în Consiliul Naţional de Coordonare în 6 aprilie, după care cei trei D (discuţii, decizie, disciplină – n.r.)„.

El a spus că partidul nu face Convenţie în fiecare an, dar acum va trebui să-şi aleagă la CNC o echipă puternică.

Cine crede în interior că va sabota va zbura din partid„, a adăugat Blaga.

CITEŞTE ŞI  Tabăra Udrea depune o ultimă contestaţie şi cere reorganizarea Convenţiei PDL

În ceea ce priveşte înfiinţarea Fundaţiei „Mişcarea Populară”, Blaga a spus că se bucură că aceasta a fost creată, dar, dacă se va transforma în partid, PDL se va confrunta cu acesta.

„Mă bucur că s-a înfiinţat această fundaţie de centru-dreapta şi are aceleaşi obiective cu cele propuse de toţi cei trei candidaţi la Convenţia de sâmbătă, nimic nou sub soare„, a spus Blaga, citat de Mediafax.

El a adăugat că, dacă, în schimb, această fundaţie se va transforma în partid, PDL se va confrunta cu el.

„Dacă, în schimb, se vor transforma în partid, ne vom confrunta pe de o parte PDL, pe de altă parte acest partid, asta e viaţa”, a adăugat Vasile Blaga.

Consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu a anunţat, luni, într-o postare pe blog, că a decis, împreună cu „colegii” săi, să iniţieze procedurile pentru înfiinţarea Fundaţiei „Mişcarea Populară”, menţionând că „noua formă de expresie” îşi propune să promoveze valorile de centru-dreapta.