Blaga: Îl vreţi pe Crinuţ la Cotroceni? Atunci, la muncă!

Vasile Blaga i-a îndemnat pe candidaţii ARD să treacă la muncă dacă nu îl mai vor pe Crin Antonescu la Cotroceni. În discursul susţinut, luni, pe scena Operei Române din Bucureşti, preşedintele PDL l-a numit pe liderul liberal "Crinuţ".

RomaniaTV.net
05 nov. 2012, 18:25
Blaga: Îl vreţi pe Crinuţ la Cotroceni? Atunci, la muncă!

„Vreţi să guverneze în continuare Ponta? Îl vreţi pe Crinuţ la Cotroceni? Vreţi să ne depărtăm tot mai mult de Europa? Vreţi ca minciuna să rămână politică de stat? Atunci, la muncă şi hai să repornim împreună România”, a spus Vasile Blaga, cu ocazia lansării candidaţilor ARD.

Conform liderului democrat-liberal, românii trebuie să se simtă în siguranţă în ţara lor şi să nu mai fie nevoiţi să stea ,,cu hârleţul” la marginea culturii de frică să nu o fure cineva.

„Românul trebuie să se simtă în siguranţă în ţara lui, oraşul lui, în casa lui. Nu trebuie să mai stea cu hârleţul cum stă acum la marginea culturii de varză să nu vină cineva să i-o fure. De aceea va trebui în continuare să întărim instituţiile statului, să-i plătim aşa cum se cuvine şi să fim în siguranţă în ţara asta. Şi aşa vom face”, a adăugat Vasile Blaga.