Bianca Drăguşanu e îndrăgostită lulea. Mesajul misterios care o dă de gol

Deşi s-a despărţit recent de Adrian Cristea şi spunea că momentan este singură şi fericită, Bianca Drăguşanu a postat un mesaj misterios pe Facebook.

16 ian. 2013, 08:13
Bianca Drăguşanu e îndrăgostită lulea. Mesajul misterios care o dă de gol

După relaţia tumultuoasă cu fotbalistul Adrian Cristea, presărată cu mai multe despărţiri şi împăcări, Bianca Drăguşanu pare că s-a îndrăgostit din nou. Mai mult, roşcata lasă de înţeles că abia acum a descoperit adevărata iubire, dar păstrează misterul asupra persoanei despre care că a ajutat-o să se regăsească şi să înceapă să iubească.

Te iubesc pentru că mă iubeşti… ştiu, pare un schimb, dar nu e. Te iubesc pentru că te iubesc şi nimic mai mult 🙂 Aici cred că începe cu adevărat iubirea… Îţi mulţumesc pentru că deja te iubesc, pentru că exişti, pentru că eu am început să mă regăsesc, să renasc, să trăiesc… de la tine, doar de la tine încep să iubesc!„, a scris Bianca pe reţeaua de socializare.

Mesajul roşcatei a strâns rapid câteva mii de „Like”-uri şi peste o sută de comentarii, iar o mulţime de fani şi-au exprimat speranţa că destinatarul cuvintelor sale este Victor Slav, fostul iubit al Andei Adam, cu care s-a zvonit că ar avea o relaţie.