Bianca Drăguşanu: Daniela Crudu s-a veştejit ca o plantă de FRICA lui Costea

Bianca Drăguşanu crede că Daniela Crudu a renunţat la cariera ei în televiziune mai mult de frică decât din dragoste, deoarece Mihai Costea este "un om foarte posesiv".

17 ian. 2013, 07:50
Bianca Drăguşanu: Daniela Crudu s-a veştejit ca o plantă de FRICA lui Costea

Retragerea Danielei Crudu din televiziune era previzibilă, dată fiind evoluţia relaţiei ei cu fotbalistul Mihai Costea. O spune Bianca Drăguşanu, o prietenă foarte bună a fostei asistente de la „Un show păcătos”. Deşi a dezvăluit că în ultima vreme prietenia lor s-a „dizolvat” din cauza lui Mihai Costea, Bianca i-a transmis Cruduţei că decizia ei este una greşită, dat fiind faptul că a luat-o influenţată de sentimente. Totodată, fosta iubită a lui Adrian Cristea a dezvăluit, în emisiunea lui Dan Capatos, câteva detalii care par să arate că pentru Daniela Crudu relaţia cu Mihai Costea este mai mult un calvar.

Ea s-a retras demult din viaţa mondenă. Am stat şi eu de vorbă cu el de câteva ori, la telefon, şi mi-am dat seama că e o persoană foarte posesivă, care o iubeşte foarte tare. Am vorbit cu el la telefon pentru a-i cere să aibă încredere în ea pentru că mă însoţea la o prezentare în care eram implicate amândouă. Mi-am dat seama că e un om foarte posesiv: voia să ştie în permamenţă de ea, iar ea era în permanenţă stresată de ce crede el, de ce simte. Nici la telefon nu-i dă voie să vorbească cu alte prietene, nici măcar cu Ani, sora ei. (…) Ea în ultima vreme se veştejea ca o plantă. I-am şi spus: femeie, tu vegetezi, nici măcar nu mai trăieşti, se scurge viaţa din tine. Îi era frică să şi danseze, ca să n-o certe„, a dezvăluit Bianca Drăguşanu.

Roşcata, care a avut şi ea o relaţie cu fotbalistul Adrian Cristea, nu îi prevede un viitor prea roz Danielei Crudu: „S-ar putea să-şi dorească să devină mamă şi poate lucrează la acest proiect, nu ştiu. Cred că va deveni casnică pentru că alte opţiuni nu are şi nu vrea să aibă şi nu îi este permis. Dragostea ei pentru Mihai respinge orice altă activitate„.