Becali, la munca de jos în ÎNCHISOARE. Latifundiarul trebuie să îşi spele SINGUR lenjeria

Gigi Becali este încarcerat la Jilava în condiţii vitrege. El are apă caldă doar două zile pe săptămâna, şi trebuie să îşi spele singur hainele, după ce ani de zile s-a obişnuit cu luxul şi confortul vilei sale din Pipera.

13 iun. 2013, 08:29
Becali, la munca de jos în ÎNCHISOARE. Latifundiarul trebuie să îşi spele SINGUR lenjeria

Din palatul din Pipera, fostul parlamentar a ajuns în cea mai mare închisoare din ţară, care, cu toate că are o capacitate legală de 1377 de deţinuţi, are un grad de ocupare de 135%, în prezent, alături de Becali, existând alte 1863 de persoane. Inedit este faptul că din cei 33.243 de condamnaţi din România, doar patru au fost arestaţi pentru dare de mită, alături de alţi opt pentru fals în înscrisuri şi 57 pentru abuz în serviciu, potrivit România TV.

Citeşte şi Preferinţele lui Becali la închisoare. Vezi ce le-a cerut angajaţilor de Jilava

Condiţiile din penitenciar nu sunt nici pe departe ca acelea cu care s-a obişnuit Gigi Becali acasă. Astfel, el trebuie să îşi spele singur lenjeria intimă. Privind articolele de îmbrăcăminte mai voluminoase, deţinutul le poate trimite la spălătorie sau acasă. Cu toate acestea, el nu are dreptul la foarte multe haine. Atunci când doreşte lucruri noi, Becali este obligat să renunţe la o parte din hainele pe care le are.

Citeşte şi Gigi Becali se mută la penitenciarul Jilava. Vezi ce condiţii de detenţie va avea

După spălarea lenjeriei, prizonierul este nevoit să le pună la uscat în camera sau în curtea penitenciarului. Singurul avantaj pe care Becali îl faţă de alţi deţinuţi este acela că stă în cameră cu alte trei persoane, în loc să fie închis într-o celulă cu 24 de oameni.

Conform informaţiilor primite de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, averea lui Becali în puşcărie este următoarea: cinci perechi de chiloţi, cinci maiouri, două costume şi două cravate. Alături de aceste obiecte, el mai deţine trei cămăşi, un pieptene, o oglindă de buzunar, un ceas de mână şi trei obiecte de podoabe fără metale preţioase.

Citeşte şi Gigi Becali, coleg de celulă la Jilava cu o veche cunoştinţă

Cu aprobarea din partea penitenciarului, Gigi Becali mai poate aduce în celulă un aparat de uscat părul, un televizor cu diagonala de maximum 54 cm, un aparat radio, un filtru de cafea şi 10 casete, CD-uri sau DVD-uri.