Preferinţele lui Becali la închisoare. Vezi ce le-a cerut angajaţilor de Jilava

Gigi Becali le-a spus angajaţilor de la Penitenciarul Jilava, în momentul în care a fost transferat de la Rahova, că nu vrea ca la presă să ajungă informaţii privind condiţiile în care îşi va ispăşi pedeapsa.

RomaniaTV.net
11 iun. 2013, 08:39
Preferinţele lui Becali la închisoare. Vezi ce le-a cerut angajaţilor de Jilava

Gigi Becali a anunţat săptămâna trecută că se retrage din viaţa publică, iar marţi dimineaţă, când a ajuns la Penitenciarul Jilava, le-a adresat angajaţilor de acolo o rugăminte care pare să confirme discreţia pe care finanţatorul Stelei s-a hotărât să încerce să o păstreze.

Becali i-a rugat pe angajaţii Administraţiei Penitenciarelor să nu divulge informaţii despre starea sa în închisoare şi despre condiţiile de detenţie. „Nu vreau să se ştie în ce condiţii stau aici, la penitenciar„, le-a spus Becali, care a încuviinţat totuşi ca transferul de la Rahova la Jilava să fie confirmat.

Gigi Becali a fost transferat în secret de la Penitenciarul Rahova la Jilava, în cursul nopţii de luni spre marţi, cu toate se anunţase că mutarea va fi amânată, după ce finanţatorul Stelei a contestat decizia conducerii închisorii de a-l plasa în regim de detenţie semideschis.

Becali va rămâne închis la Jilava cel puţin un an şi jumătate, până când va avea dreptul să înainteze prima cerere de eliberare condiţionată.

CITEŞTE ŞI: Condiţiile de detenţie DEPLORABILE de la Jilava