Băsescu: La mine în casă nu se discută politică. Ce scrie pe cana din care îşi bea cafeaua dimineaţa

Traian Băsescu a declarat la România TV că îşi începe ziua cu două căni de cafea, discutând cu soţia chestiuni de rutină, dar nu probleme politice. Traian Băsescu a mărturisit însă ca a discutat cu soţia sa, Maria, despre suspendare în ideea că, dacă este demis la referendum, vor trebui să se mute într-o altă casă.

RomaniaTV.net
17 iul. 2012, 17:11
Băsescu: La mine în casă nu se discută politică. Ce scrie pe cana din care îşi bea cafeaua dimineaţa

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat la România TV că nu discută în familie problemele sale politice. Băsescu spune că îşi începe ziua cu două căni de cafea, discutând cu soţia despre chestiunile de rutină.

„Niciodată n-am dus acasă tensiunea de la serviciu. Nici când veneam de pe mare, nici acum. La mine în casă nu o să auziţi discuţie politică. Dimineaţa ne trezim la 7.00, la 7.15 suntem cu cafeaua în faţă şi cel puţin o oră beau două căni cu cafea. Pe una scrie „captain”. Eu într-o parte, soţia de cealaltă a mesei, vorbim. Ce face o fată, ce face alta. Pentru că noaptea când ajung acasă nu mai avem timp să vorbim”, a precizat Băsescu.

Președintele suspendat a mai spus că în cazul demiterii se va muta în apartamentul din Mihăileanu.

Legat de suspendare am discutat (cu soţia, n.r.) doar, dacă se produce demiterea, unde ne mutăm. Avem apartamentul din Mihăileanu. Celebrul apartament din Mihăileanu”, a spus Traian Băsescu.

Deși Băsescu afirmă că nu discută politică cu soția sa, Maria Băsescu a fost alături de președintele suspendat în primul miting din campania electorală pentru referendum de la Cluj.