Maria Băsescu, arma secretă a preşedintelui suspendat în campania pentru referendum VIDEO

Preşedintele suspendat Traian Băsescu şi-a început campania pentru referendumul din 29 iulie. Pentru a fi sigur că va câştiga, Traian Băsescu apelează şi de data aceasta la arma lui secretă: soţia sa. O prezenţă discretă, de obicei, Maria Băsescu a fost, însă, de fiecare dată, alături de soţul ei, în campaniile electorale.

RomaniaTV.net
14 iul. 2012, 16:17
Maria Băsescu, arma secretă a preşedintelui suspendat în campania pentru referendum VIDEO

Sâmbătă, Traian Băsescu a fost prezent la Cluj, acolo unde mai multe persoane au ieşit în stradă la un miting PDL pentru susţinerea lui. Dimineaţă, Traian Băsescu, însoţit de soţia sa, Maria Băsescu, a făcut o baie de mulţime, apoi a urcat pe scenă pentru a ţine un discurs.

De pe scenă, alături de lideri importanţi ai PDL, nu a lipsit nici soţia preşedintelui suspendat, Maria. Aceasta a stat lângă preşedintele democrat-liberalilor, Vasile Blaga, şi a urmărit discursul soţului ei. La fel ca toti pedeliştii, şi Maria Băsescu a respectat codul vestimentar de campanie şi a purtat un tricou alb.

În afară de soţie, Traian Băsescu este susţinut în campanie şi de fiica cea mică, Elena. Aceasta a fost prezentă la Cluj alături de părinţii ei. EBA s-a făcut remarcată, în ultimele zile, şi la sediul de campanie din Capitală al tatălui său. Ea a împărţit în câteva rânduri apă şi alimente jurnaliştilor adunaţi în faţa imobilului.

Elena Udrea, o apropiată a preşedintelui Băsescu, a lipsit de la mitingul de la Cluj.

Sâmbătă a fost prima zi de campanie în care Traian Băsescu a dat ochii cu poporul. Aproape 10.000 de oameni, toţi îmbrăcaţi în alb, s-au adunat la Cluj Napoca pentru a-l susţine pe preşedintele suspendat. În discursul său de la Cluj, preşedintele suspendat nu a ratat ocazia să atace din nou USL şi să acuza că vrea să pună mâna pe justiţie.